25/7/12

Stripes prints floral and a touch of orange!

Για την βαλίτσα των διακοπών και όχι μόνο οι τάσεις του καλοκαιριού...
Floral τουνικ για την παραλία, σορτς για όλη την ημέρα και πινελιές ριγέ ή prints! Τώρα με τις εκπτώσεις λίγα κομμάτια και καλά θα συμπληρώσουν την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Η συμβουλή μου να επενδύσετε σε ριγέ που είναι πάντα in fashion.







xoxo

Sandy

20/7/12

Birthday present + Flats and shorts

Γεια σας φίλες μου! Εύχομαι να είστε καλά και σε διακοπές! Και για όσες δεν έχουν φύγει ακόμη λίγη υπομονή όπως κάνω κι εγώ... Έχω πάρα πολύ καιρό να ασχοληθώ με το blog μου γιατί ο χρόνος ήταν λιγοστός και κάθε μέρα γύρναγα κομμάτια από τη ζέστη και τη δουλειά. Αλλά τώρα που τελείωσα με τις εξετάσεις θα πάρω τα πάνω μου και θα γράφω πιο συχνά. Και σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σας γράφω από το δώρο γενεθλίων μου. Το νέο μου laptop (το μικρό μου mac) που μου χάρισαν οι γονείς μου για τα γενέθλια μου που έρχονται τη Δευτέρα! Είμαι ξετρελαμένη γιατί το παλιό μου έχει διαλυθεί και η αλήθεια είναι ότι μόνη μου δεν μπορούσα να το αγοράσω και το ήθελα πολύ. Τους αγαπώ πολύ πολύ και να είναι καλά οι γονείς μας να μας βοηθάνε όποτε και όσο μπορούνε!
Αυτά με το laptopaki μου και ας πάμε στα δικά μας. Οι εκπτώσεις ξεκινήσανε και είναι η ιδανική περίοδος για τα ψώνια των διακοπών και όχι μόνο γιατί έρχεται δύσκολος χειμώνας... flat σαγιονάρες για τις βόλτες στην παραλία, στο νησί, στο βουνό, στην πόλη και shorts είναι ότι καλύτερο!
Clarks (αυτό το αγόρασα γιατί κάτι έχω πάθει με τα Clarks τελευταία)
 
Kan Kan

Naturalizer

Soldini

Steve Madden
Όλα από το Nak shoes




Φιλιά πολλά και καλά μπανάκια!!!!!!!!!!!!
Sandy