16/9/12

Φθινόπωρο και ξεκινάμε από τα... μαλλιά!!!

Καλό φθινόπωρο με τα δειλά πρωτοβρόχια...Καλή σχολική χρονιά για τα μικρά μας...Έχουμε επιστρέψει στην καθημερινότητα και έχει ήδη αρχίσει το τρέξιμο και για μένα εδώ και δύο εβδομάδες. Το φθινόπωρο είναι μια εποχή συμμαζέματος και προγραμματισμού. Φέτος η κόρη μου είναι πρωτάκι και έχουμε πολλά να κάνουμε μαζί και κυρίως να φτιάξουμε στο δωμάτιο της ένα χώρο για το διάβασμα. Προσπαθούμε να βρούμε κάτι οικονομικό και εργονομικό. Σιγά σιγά όμως θα γίνουν όλα και ξεκινάμε με το βάψιμο...
Βάψιμο όμως θέλουν και τα μαλλιά μου όπως και αρκετή φροντίδα γιατί τα ταλαιπώρησα με το αλάτι της θάλασσας και τον ήλιο.  Το καλοκαίρι χρησιμοποίησα την κρέμα μαλλιών με αβοκάντο και βούτυρο karite της Garnier και έμεινα πολύ ευχαριστημένη.
Και το σαμπουάν αυτής της σειράς είναι πολύ καλό. Επίσης προτείνω την σειρά Elvive renutrition με βασιλικό πολτό της L'OREAL, το σαμπουάν και τη μάσκα θρέψης.


Στα καταστήματα Hondos Center μπορείτε να βρείτε επίσης και τη σειρά περιποίησης μαλλιών  Aussie (www.aussiehair.com ) όπου είναι καταπληκτική και ειδικά το 3 minute miracle recondtructor conditioner.
Και τέλος εγώ χρησιμοποιώ πολύ και το CHI Silk infusion (θα το βρείτε στα κομμωτήρια) το οποίο περιέχει καθαρό μετάξυ, πρωτείνες σίτου και σόγιας. Λίγες σταγόνες στα μαλλιά αφήνουν ωραίο άρωμα και προστατεύουν από τη θερμότητα.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας προιόν για τα μαλλιά?

xo xo
Sandy K.


1 σχόλιο:

  1. Thanks! I saw yours too! I like it but I don't know your language. I will try to translate. You can put buttons for translation. Loves from Athens Greece!!!! Sandy K.

    ΑπάντησηΔιαγραφή